Knapp for registrer deg som artist

 

Elektrisk gitar

 

 

 

DJ eller liveband til fest eller andre arrangementer

Finn artister i Nordland fylke som passer for dere.

Livemusikk eller DJ er en viktig del av et vellykket arrangement. Skal du feire en bursdag, et bryllup, arrangere en firmafest, ha et julebord eller gjennomføre andre typer event finner du artisten du leter etter på musikkartister.no.

Vi tilbyr en oversikt over musikkartister i Nordland. Velg mellom solister, blåsere, fiolinister, duo, coverband, rock and roll eller mer tradisjonelle danseband.

Musikkartister.no tilbyr et solid utvalg og er en av landets ledende aktører når det gjelder oversikt over livemusikk og DJ. Du tar direkte kontakt med artisten for å booke jobben. På generelt grunnlag anbefaler vi at du alltid sjekker referanser før en avtale inngås.

 

Nordland

 

Svein-Åge's enmannsorkester

Jill Larsdotter

Svein Åge

 

Med sin lange erfaring som musiker, ser Svein-Åge an publikum og treffer som regel riktig i forhold til aldersgrupper og anledning. Det være seg bryllup, puber, firmafester, juebord og/eller bygdefester.

Full profil

Jill Larsdotter

 

Sagt om Jill:
«Jill Larsdotter Lyngøy er et musikalsk råskinn, med fløyelsstemme som får voksne menn til å grine i det ene øyeblikket, og i det neste drar til med det råeste soultrøkket som får det til å riste i grunnvollene til selveste Lovundfjellet.»

Tom Kenneth Sandvær, komponist

Full profil

Joar Balstad

 
Joar Balstad

Joar er en dreven og allsidig trubadur. Han har god erfaring fra en rekke arrangement.

Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll.

Full profil